Salaojitus Helsinki ja Etelä-Suomi
– varmasti valmiiksi


Kysy lisää tai pyydä tarjous

Teemme salaojitus-, viemäröinti- sekä talojen perustustöitä Helsingissä ja Etelä-Suomessa joko yksittäisenä palveluna tai osana kokonaisvaltaista rakennusprojektia. Nämä palvelut ovat osa perusteellista maanrakennusta, ja ne on syytä ottaa huomioon jokaisella rakennushankkeella. Pyydä meiltä tarjous kokonaisvaltaisesta maanrakennuksesta tai pelkästä ojituksesta – yksikään projekti ei ole meille liian suuri ja haastava tai pieni ja helppotöinen. Odotamme yhteydenottoasi!

Perustusurakointi

Talon perustustyöt ovat osa perusteellista maanrakennuspalvelua. Monissa työkohteissa maapohja on ensin tasoitettava ja pohjustettava kuhunkin tilanteeseen sopivalla maa-aineksella, jotta vesi ei kertyisi väärään paikkaan tai maapohja ei olisi heikko. Tämän pohjan päälle on vielä luotava vankka perustus, jonka päälle voidaan aloittaa rakennustyöt. 


Tasoitamme ja luomme vahvan perustuksen pienille ja suurille rakennuksille lujalla ammattitaidolla. Toteutamme perustusurakoinnin mieluusti alusta loppuun, jotta työn lopputulos pysyy aina vakaasti käsissämme.

Salaojitus

Salaojitus on yksi tärkeimmistä ensivaiheen maanrakennustöistä. Talon perustusten juurelle kaivettava salaojitus pitää huolen, että perustusten kohdalle ei pääse kertymään vettä. Ylimääräinen vesi perustusten juurella aiheuttaa helposti rakenne- sekä kosteusvaurioita, joten asianmukainen salaojitus on aina tarpeen. Salaojitus kerää ja ohjaa ylimääräisen veden pois perustuksista.


Kaivamme pienten ja suurten rakennuksien salaojitukset monipuolisella kaivukalustollamme, jotta rakennuksen perusta pysyisi kuivana ja vakaana vuosikymmenien ajan.

Viemäröinti

Viemäröinti on myös osa jokaisen kiinteistön perustaa. Asianmukainen viemäriliitäntä on parasta teettää meidän kauttamme, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman pitävä ja kiinteistön rakenteeseen sopiva. Jäteveden ja sadeveden poistaminen hoituu ongelmitta, kun asennat hyvin suunnitellun viemäriverkoston rakennustyömaasi perustuksien kanssa. Myös salaojitusten keräämä vesi on ohjattava aina johonkin. Teemme kiinteistön viemäröintityöt mielellämme osana kokonaisvaltaista maanrakennusprojektia, jolloin pystymme takaamaan rakennushankkeen työvaiheiden laadun ja yhteensopivuuden.

Perustuksista pihalle

Kun kiinteistön perustukset ovat saatu paikoilleen, on aika siirtyä rakentamaan itse rakennusta ja piha-aluetta. Rakennustyöt jätämme rakennusfirmoille, mutta teemme pihojen ja viheralueiden maanrakennustyöt puolestasi Helsingin alueella. Tutustu viherrakentamisen palveluihin tarkemmin.