Maanrakennus Helsinki ja Etelä-Suomi – joka työmaalle nopeasti ja luotettavasti

Tilaa maanrakennuspalvelut meiltä

Uudenmaan Raivaus Oy on pitkän linjan maanrakennusurakoitsija Helsingissä. Perheyrityksemme tekee pienet ja suuret maanrakennustyöt rautaisella ammattitaidolla ja yli 30 vuoden kokemuksella alusta loppuun. Seuraamme jokaisessa projektissa asiakkaan esittämää suunnitelmaa sekä tämän tarpeita. Tutustu maanrakennuksen yksityiskohtiin tai pyydä suoraan tarjous.

Maanrakennus ennen kaikkea

Maanrakennustyöt ovat jokaisen rakennusprojektin ensiaskel. Nykyään lähes kaikki rakennushankkeet tarvitsevat ammattitaitoista maanrakennuspalvelua vahvan perustan luomiseksi tulevalle rakentamiselle.


Maanrakennustyöt alkavat vakaan maapohjan luomisesta, joka koostuu raskaan kaluston käytön lisäksi oikean maa-aineksen valinnasta. Tekemämme rakennusprojektit vaihtelevat yksittäisten talojen maapohjatöistä suurten kiinteistöjen maanrakennukseen.

Käytössämme olevalla monipuolisella ja tehokkaalla kalustolla onnistuvat niin kovan kuin vetisen maapohjan rakennus- ja kuljetustyöt. Lisäksi ammattitaitoiset työmiehemme tekevät työnsä aina asiakkaan toivomalla tavalla ja sovitussa aikataulussa. 


Hyvin valmistellun maapohjan päälle on hyvä jatkaa rakentamista. Tutustu rakennushankkeen seuraavaan vaiheeseen eli perustuksiin ja salaojitukseen linkin kautta.

Perustusurakointi ja ojitus

Vahva maapohja, vahva rakennus

Vahva ja tasainen maapohja on perusta, jolle on aina helpompaa alkaa rakentaa uutta rakennusta. Tämän vuoksi maanrakennustyöt ovatkin rutiinia jokaisella rakennushankkeella ja ne vaativat ammattilaisen apua. Me Uudenmaan Raivaus Oy:llä olemme nähneet kaikki mahdolliset maapohjat ja työmaat, joten tiedämme, miten lähestyä kutakin rakennushanketta. Kallioinen, hiekkainen ja vetinen maaperä vaativat kukin erilaisen lähestymistavan. 


Maapohjan kaivamisen ja tasoittamisen lisäksi toimitamme tarvittavat maa-ainekset työmaalle sopimuksen mukaan. Kuljetamme hiekkaa, sepeliä, kivimurskaa, multaa ja muita maa-aineksia täyttämään rakennushankkeesi kaikki tarpeet. Tarjoamme mielellämme kaikki tarvittavat maanrakennuksen palvelut yhdessä paketissa, jotta yhteistyöstämme tulisi mahdollisimman sujuvaa ja menestyksekästä. Toteutamme maanrakennus- ja maansiirtotöitä Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa.


Tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita:
  • maa-aineksen kuljetus ja kuormaus
  • kaivutyöt
  • ojitukset
  • kuormaus (tunnelikuormaus).