Pihatyöt Helsinki ja Etelä-Suomi
– pihassa ja puutarhassa 

Pyydä tarjous viherrakentamisesta

Viheralueiden maanrakennustyöt ovat osa palveluvalikoimaamme. Teemme pieniä ja suuria maanrakennustöitä pihoilla ja suuremmilla viheralueilla, kuten julkisissa puistoissa ja suurten kiinteistöjen viheralueille. Palvelemme pääasiassa julkisia sekä rakennusfirmoja, mutta myös yksityisasiakkaita kaikissa pihatöissä ja viheralueiden rakennushankkeissa. Teemme pihatöitä Helsingin, Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella.

Viherrakentamisella vehreyttä ympäristöön

Viheralueiden ja pihojen maanrakennustyöt vaihtelevat pienestä penkereen rakentamisesta kokonaisten puistoalueiden rakentamiseen. Suurikokoiset viherrakentamisen hankkeet on usein tehtävä yhteistyössä useamman toimijan kesken.


Ympäristösuunnittelu, kunnallistekniikka, muu infrastruktuuri ja arkkitehtoninen suunnittelu kuuluvat kaikki osaksi suurten viheralueiden rakentamista maanrakennuksen lisäksi. Uudenmaan Raivaus Oy on luotettava ja kokenut valinta maanrakennustöiden hoitamiseen.


Teemme pihojen ja puutarhojen pohjatyöt, kiveykset, maisemointia sekä nurmikot sovitulla tavalla. Näin viheralueesta saadaan kerralla kaunis ja sopusuhtainen ulkoilualue, jota sopii ihastella.Pihojen ja viheralueiden maanrakennustyöt vaativat hellävaraisempaa otetta rakentajalta, ja tämä luonnistuu meiltä helposti. Käyttämämme kalusto ei koostu ainoastaan suurista kaivureista, vaan meiltä löytyy myös pienkaivureita hienovaraiseen viheralueiden maanrakennustyöhön. 


Tuomme myös tilatut maa-ainekset työmaalle asiakkaan puolesta. Oletko suunnittelemassa uutta rantatonttia mökille tai yrityksen kiinteistölle? Tilaa maanrakennustöiden oheen rantaruoppaus! Tutustu ruoppauspalveluihimme linkin kautta.

Rantaruoppaus

Ekologista työtä, kaunista jälkeä

Puisto tai piha ei ole vain yksi rakennuskohde muiden joukossa. Ne vaativat erityistä ympäristötietoista otetta rakentajalta. Otamme viheralueiden maanrakennustöitä tehdessä ekologiset asiat huomioon jo suunnitteluvaiheessa. 


Viihtyisää ja kaunista viheraluetta rakennettaessa on alueen ympäristö otettava erityisesti huomioon maapohjasta lähtien. Oikean maa-aineksen valinta, betonirakenteiden sijoittelun sekä sadevesien ohjaus ovat vain muutamia huomioon otettavia tekijöitä.

Pienemmissä pihatöissä on luonnollisesti vähemmän suunniteltavaa. Panostamme kuitenkin aina työmme tarkkuuteen, lopputuloksen korkeaan laatuun ja aikataulussa pysymiseen. Kokeneena maanrakennusfirmana olemme tehneet myös useita viheralueita, joten aikataulussa pysyminen ja rakennustöiden säännösten noudattaminen ovat meille rutiinia.


Uudenmaan Raivaus Oy neuvoo ja tekee viheralueiden maanrakennustyöt ja pihatyöt Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa taatulla laadulla. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja viherrakentamisesta.